Serviciile Noastre

Suntem dedicati in ceea ce facem

PORTANTO inseamna inspiratie, viziune, putere de luare a deciziilor si nu in ultimul rand dedicare pentru indeplinirea la superlativ a obiectivelor propuse. Cu alte cuvinte , o echipa formata din profesionisti dornici de afirmare, uniti pentru a va propune cele mai viabile solutii de transport  pentru orice tip de marfuri.

Va stam la dispozitie si asteptam cu interes solicitarile dvs.pe care le vom trata cu deosebita atentie si vom incerca sa va oferim un feedback in timp real urmarind sa va satisfacem nevoia in cel mai scurt timp cu putinta. 

 • Transport international de marfuri

  Ne angajam sa gasim cele mai viabile alternative de transport adaptate direct pe fiecare solicitare trimisa de dvs.Echipa noastra beneficiaza de cele mai bune resurse pentru a indeplini sarcina de tranport cu succes si a va da oportunitatea sa fiti pe deplin multumiti ca ne-ati ales.

 • Transport intern de marfuri

  PORTANTO este solutia la indemana pentru satisfacerea oricarei necesitati de transport rutier de marfa pe teritoriul Romaniei. Prompti si atenti la detalii, suntem pregatiti sa infruntam orice provocare, de la epeditii in regim exclusiv pana grupaje si distributii combinate , astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor clientilor.

 • Depozitare marfuri

  In ceea ce priveste depozitarea dispunem de spatii generoase de depozitare conforme cu reglementatirle in vigoare. Pentru orice solicitare va invitam sa accesati sectiunea CONTACT si sa ne trimiteti in scris detaliile pentru ca unul din membrii echipei sa va prezinte in cel mai scurt timp oferta noastra si eventuale compl

 • Manipulare marfuri

  Efectuarea operatiunillor de manipulare marfa se realieaza in cele mai bune conditii, beneficiind de aparate si utilaje corespunzator echipate si verificate periodic, astfel incat riscul producerii accidentelor sa fie redus la minim. Personalul este de asemenea instruit pentru a trata orice operatiune din cadrul activitatii zilnice cu maxim profesionalism.

 • Asistenta logistica

CONTACTEAZA-NE

Doresti sa afli mai multe

Esti curios de gama completa de servicii sau de o colaborare ? Nu ezita sa intri in contact cu noi.

CE OFERIM

PROMPTITUDINE SI SERIOZITATE

PROFESIONALISM

CALITATE

UPDATE PRECIS

De ce sa ne alegeti

PORTANTO este solutia la indemana pentru satisfacerea oricarei necesitati de transport de marfa pe teritoriul Romaniei si nu numai. Prompti si atenti la detalii, suntem pregatiti sa infruntam orice provocare, de la epeditii in regim exclusiv la grupaje si distributii combinate , astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor clientilor. 

 • Suntem dedicati in ceea ce facem
 • Mereu orientati catre nevoile clientului prin flexibilitate 
 • Ne intereseaza succesul companiei dvs.si vrem  sa fim partenerul de incredere pe acest drum
 • Ne recomanda experienta diversificata in logistica
 • Vrem sa facem lucrurile mai bine si suntem increzatori ca impreuna vom reusi.